Arbetsledare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbetsledning och resursplanering av planerade och akuta till personal och kunder. Du ska ha personalansvar för ca 20 medarbetare samt fordon. Ansvara för kundkontakter och fakturering av projekt. Utveckling inom personalgruppen samt vara informativ om övriga verksamheten. Hos oss får du ett omväxlande och brett arbete med värdefulla insatser. Vi erbjuder kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Krav

  • Som är socialt engagerad.
  • Vill eller har erfarenhet av att leda och styra personal
  • Kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga.
  • Behärska svenska i tal och skrift.
  • Arbetar bra i högt tempo.
  • Har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, för att trivas i denna roll tror vi att du är en vanlig och okomplicerad person, ordningsam samt ansvarstagande.

Din profil

Som medarbetare är du företagets ansikte utåt, vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam, med en härlig inställning och attityd. Du är initiativrik, kommunikativ och social. Du kommer verka inom bolagets alla driftsenheter, med huvudkontoret i Östhammar. Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med en inledande sex månaders provanställning. Ev säkerhetsprövning kan förekomma.

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.