Medarbetare till gruppen för Städ- och lättare sanering sökes

Om tjänsten

Vi söker dig som har och erfarenhet av städ- och lättare sanering. Hos oss erbjuds du ett brett och omväxlande arbete där din insats är mycket värdefull. Vi arbetar både mot privatpersoner, större företag och försäkringsbolag. Som sanerare hos Skadeservice kommer du att städa i en variation av fastigheter där våra kunder efterfrågar vår kompetens. Vi erbjuder kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Vi söker personal både till Uppsala och Östhammar. Tjänsterna är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Andra lösningar kan även diskuteras.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper men för att trivas i denna roll tror vi att du är en ansvarstagande och ordningsam person. Du behöver även vara noggrann och flexibel.

Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att erbjuda alla våra kunder god kvalité och service. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt, vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och driven med en härlig inställning och attityd.

Krav

Vi söker dig som:

• Har erfarenhet av liknande uppgifter
• Kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga.
• Behärska svenska i tal och skrift.
• Har god fysik.
• Har B-körkort.

Välkommen med din ansökan

Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till jobb@skadeservice.se . Märk din ansökan "Städ Östhammar”. Vi är ca 150 härliga jobbarkompisar som idag har kontor i Östhammar, Uppsala, Stockholm och Gävle. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av HR. Välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.