Riv & Sanerare

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som gärna har utbildning och erfarenhet av riv & sanering. Hos oss får du ett omväxlande och brett arbete med värdefulla insatser. Som asbestsanerare hos Skadeservice kommer du att sanera asbest i en variation av fastigheter där våra kunder efterfrågar vår kompetens. Vi erbjuder kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Krav

  • Har utbildning inom asbestarbete, god erfarenhet samt godkänt intyg.
  • Kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga
  • Behärska svenska i tal och skrift.
  • Har god fysik.
  • Har B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, för att trivas i denna roll tror vi att du är en vanlig och okomplicerad person, ordningsam samt ansvarstagande.

Din profil

Giltigt asbestcertifikat är ett önskemål och högt meriterande. En hög social kompetens och känsla för service är något vi värdesätter. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt, vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam, med en härlig inställning och attityd. Vi söker sanerare både till Uppsala och Östhammar. Tjänsterna är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av HR.

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.