Sanerare Gävle

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som inte är rädd för att ta i där det behövs. Har du erfarenhet av sanering är det ett stort plus. Hos oss får du ett omväxlande och brett arbete med värdefulla insatser. Vi erbjuder kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Krav

  • B-körkort
  • God fysik
  • God svenska i tal och skrift

Meriterande

  • Röd zon utbildning
  • Asbest utbildning

Din profil

En hög social kompetens och känsla för service är något vi värdesätter. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt, vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam, med en härlig inställning och attityd. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, för att trivas i denna roll tror vi att du är en vanlig och okomplicerad person, ordningsam samt ansvarstagande. Vi söker flera sanerare till vår filial i Gävle. Tjänsterna är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning.

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.