Sanerare Norrtälje

Arbetsuppgifter

Som sanerare hos Skadeservice kommer du att sanera en variation av fastigheter och industrier etc där våra kunder efterfrågar vår kompetens. Hos oss erbjuds du ett omväxlande och brett arbete med värdefulla insatser. Det är meriterande om du har utbildning och erfarenhet av sanering. Vi erbjuder givetvis kompetensutveckling inom de områden som du arbetar.

Krav

  • Kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga.
  • Behärska svenska i tal och skrift.
  • Har god fysik.
  • Har B-körkort.

Meriterande

  • Utbildning inom asbestarbete, god erfarenhet samt godkänt intyg.

Din profil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i denna roll tror vi att du är en flexibel och ansvarstagande person. Som medarbetare hos oss är du företagets ansikte utåt, vi söker därför dig som är självgående och ordningsam, med en härlig inställning och attityd. Vi värdesätter även en hög social kompetens och känsla för service. Tjänsten är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av HR

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.