Saneringstekniker till Stockholm sökes!

Om tjänsten

Skadeservice är ett ägarlett bolag med familjekänsla, vi är ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap. Vi bedriver även fastighetsservice och dygnet runt jour. Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas och behöver förstärka vårt saneringsteam i Stockholm. Vi söker dig som inte är rädd för att ta i där det behövs samt har tidigare erfarenhet av sanering. Hos oss erbjuds du ett omväxlande och brett arbete där din arbetsinsats är mycket värdefull. Som sanerare på Skadeservice kommer du att sanera en variation av fastigheter, industrier etc. där våra kunder efterfrågar vår kompetens. Vi erbjuder givetvis kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Krav

  • Kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga.
  • Behärska svenska i tal och skrift.
  • God fysik.
  • B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas i denna roll tror vi att du är en ansvarstagande och ordningsam person. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för att erbjuda alla våra kunder god kvalité och service. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt, därför är det viktigt att du är serviceinriktad, självgående och driven med en härlig inställning och attityd.

Tjänsten är på heltid med en inledande sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Låter det intressant? Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan innehållande CV och Personligt Brev redan idag. 

Meriterande

  • Utbildning och godkänt intyg inom asbestarbete samt god erfarenhet.
  • Erfarenhet av Jourarbete.

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.