Snickare sökes

Om tjänsten

Nu söker vi tre snickare! Tjänsterna erbjuder stationering vid vårt kontor i Uppsala (Vaksala Eke). Tjänsterna erbjuder en variation av arbetsuppgifter som bland annat försäkringsskador, småjusteringar, köks- och badrumsrenoveringar samt ombyggnationer.

 

Din profil

Du är snickare med erfarenhet från byggbranschen och har yrkesbevis. Du behärskar svenska i tal och skrift. Inom företaget får du möjligheten till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens och känsla för service är något som värdesätts. Du behöver vara händig och ha goda kunskaper inom diverse snickerier. Arbetet utförs till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam, med en härlig inställning och attityd.

Krav

B-körkort ett krav.

 

Välkommen med din ansökan

Tjänsterna är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Ev. frågor om tjänsterna besvaras av Fredrik Jensen, fredrik.jensen@skadeservice.se Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till jobb@skadeservice.se . Märk din ansökan "Snickare Uppsala". Vi är ca 130 härliga jobbarkompisar som idag har kontor i Östhammar, Uppsala, Stockholm och Gävle.

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.