Snickare sökes

Om tjänsten

Vi söker nu två snickare till Östhammar med omnejd. I denna tjänst kommer du tillsammans med duktiga medarbetare arbeta med en variation av arbetsuppgifter som bland annat innebär försäkringsskador, småjusteringar, köks- och badrumsrenoveringar samt ombyggnationer. I tjänsten är du stationerad vid vårt huvudkontor i Östhammar och arbetet utförs i huvudsak i närområdet. Inom företaget får du möjlighet till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Din profil

Vi ser gärna att du är en snickare som innehar yrkesbevis och erfarenhet från byggbranschen. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift.

Hög social kompetens och känsla för service är något som vi värdesätter. Du behöver vara händig och ha goda kunskaper inom diverse snickerier. Arbetet utförs till stor del självständigt men det förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med dina kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap.
Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl fastighetsförvaltare som hyresgäster och entreprenörer. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam, med en härlig inställning och attityd.

Krav

  • B-körkort
  • Yrkesbevis

 

Välkommen med din ansökan

Tjänsten är på heltid. Vi tillämpar tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras via mail av Fredrik Jensen, fredrik.jensen@skadeservice.se Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till jobb@skadeservice.se . Märk din ansökan "Snickare Östhammar". Varmt välkommen med din ansökan!

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.