Snickare

Arbetsuppgifter

Tjänsterna utgår från Uppsala där vårt kontor i beläget i Vaksala Eke mellan Jälla skola och E4an. Tjänsten erbjuder en variation av arbetsuppgifter som bland annat nyproduktion av villor, ombyggnader, tillbyggnationer, renoveringar, byggservice, försäkringsskador, köks- och badrumsrenoveringar. Inom företaget får du möjligheten till kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Krav

Du är snickare med några/flera års erfarenhet från byggbranschen och har yrkesbevis. Du behärskar svenska i tal och skrift. B-körkort ett krav

Din profil

Önskvärda kvalifikationer är relevant utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. En hög social kompetens och känsla för service är något som värdesätts. Du behöver vara händig och ha goda kunskaper inom diverse snickeriarbeten. Arbetet utförs till större delen självständigt men då arbetsuppgifter varierar förekommer även uppgifter som du utför tillsammans med kollegor varpå samarbetsförmåga är en viktig egenskap. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt och ansvarar för kontakt med såväl privatpersoner, underentreprenörer, fastighetsförvaltare som hyresgäster. Vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam, med en härlig inställning och attityd.

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.