Städ

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har utbildning och erfarenhet av lättare sanering & städ. Hos oss får du ett omväxlande och brett arbete med värdefulla insatser. Som sanerare hos Skadeservice kommer du att städa i en variation av fastigheter där våra kunder efterfrågar vår kompetens. Vi erbjuder kompetensutveckling inom de områden du arbetar med.

Krav

  • Erfarenhet av liknande uppgifter.
  • Du kan arbeta självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga.
  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • Du har god fysik.
  • B-körkort.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, för att trivas i denna roll tror vi att du är en vanlig och okomplicerad person, ordningsam samt ansvarstagande.

Din profil

En hög social kompetens och känsla för service är något vi värdesätter. Som medarbetare är du företagets ansikte utåt, vi söker därför dig som är serviceinriktad, självgående och ordningsam, med en härlig inställning och attityd. Vi söker personal både till Uppsala och Östhammar. Tjänsterna är på heltid, tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Andra lösning kan även det diskuteras. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av HR.

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.