Spolbilschaufför sökes!

Om tjänsten

Skadeservice är ett ägarlett bolag med familjekänsla, vi är ledande i Sverige inom specialsanering och beredskap. Vi bedriver även fastighetsservice och dygnet runt jour. Just nu är vi inne i en mycket expansiv fas inom industriservice och avloppsunderhåll och söker spolbilschaufförer.

I ditt arbete kommer du hjälpa kunder med allt från slamsugning och högtrycksspolning, bland annat stopp- och underhållsspolning av avlopp och dagvattenledningar. Vi söker dig som tidigare har arbetat som C-chaufför, lastbilschaufför och/eller med ett liknande praktiskt arbete. Det är starkt meriterande om du har förståelse för VVS/fastighetsteknik. Arbetet omfattas dels av uppdrag åt kommuner, fastighetsbolag, industrier och byggbranschen men även åt privatpersoner.

Vi söker dig som uppskattar variation i ditt arbete och gillar att arbeta fysiskt, då mycket av arbetet sker utanför bilen. Du är bra på att se vad som behövs göras och tar egna initiativ. Det är ett spännande och omväxlande arbete. Hos oss får du goda utvecklingsmöjligheter tillsammans med duktiga medarbetare. I din chaufförsroll möter du dagligen kunder och det är därför viktigt att du har en god servicekänsla.

Din profil

Du bör vara tekniskt lagd och stresstålig. Det är viktigt att du är ansvarsfull och tycker att det är roligt att lösa problem samt att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Då arbetet innebär att du kommer ha daglig kundkontakt är det viktigt att du är serviceinriktad och talar svenska obehindrat. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att trivas i denna roll behöver du vara stresstålig, ansvarsfull och initiativtagande samt kunna samarbeta bra med andra.

Krav

• C-körkort
• Giltigt YKB
• God svenska i tal och skrift
• Du kan och vill hantera ett fysiskt arbete

Meriterande

• ADR - tank
• Tidigare erfarenhet av spolbilsarbete
• VVS-kompetens
• Datorvana
• CE-kort

Välkommen med din ansökan

Tjänsten är på heltid och utgår från Gävle. Vi tillämpar tillsvidareanställning med en inledande sex månaders provanställning. Individuell lönesättning, kollektivavtal finns. Eventuella frågor om tjänsterna besvaras av Fredrik Jensen, fredrik.jensen@skadeservice.se. Vi rekryterar löpande så mejla din ansökan så snart som möjligt. Ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till jobb@skadeservice.se . Märk din ansökan "Spolbilschaufför Gävle” Vi är ca 130 härliga jobbarkompisar som idag har kontor i Östhammar, Uppsala, Stockholm och Gävle.

Skicka din ansökan

Namn *
E-post *
Telefonnummer
Tidigare arbetserfarenheter
Kort beskrivning om dig
Ladda upp ditt CV
Filstorleksgräns: 10 MB
Godkända format: PDF.

Vi är till för dig

Vår verksamhet riktar sig till företag, försäkringsbolag, rederier, statliga verk och myndigheter, kommuner och landsting, fastighetsbolag och privatpersoner i hela Sverige. I största omfattning bedrivs vårt arbete i Mellansverige. Viss verksamhet bedrivs även utomlands.