VVS-installation

Rörmokare för säkra VVS-installationer

Behöver ni hjälp med att byta ut blandare i kök eller badrum, eller är det kanske dags att byta toalettstolen? Våra rörmokare hjälper er med VVS, stort som smått. När det kommer till VVS-installationer är det inte alltid självklart vad du får och vad du inte får göra själv. Många har koll på att det för elektricitet finns lagar och regler på vad man får göra själv. För VVS och rörmokeri är det däremot inte lika tydligt.

Mindre VVS-installationer är det oftast okej att en vanlig lekman genomför. Det handlar då om byte av toastol, handfat eller blandare. När det kommer till mer avancerade installationer och VVS-arbeten såsom att flytta golvbrunnar och dra om avlopp måste en professionell och certifierad VVS-installatör anlitas.

Även om det alltså är helt okej att genomföra vissa installationer själv, är det när det kommer till kritan oftast bäst att ta in ett proffs direkt! Att investera i en ordentlig rörmokare vid badrums eller köksrenoveringen brukar alltså löna sig i det långa loppet. Skadeservice kan hjälpa er med VVS-installationen när ni renoverar köket eller återställer badrummet!

Kontakta oss för mer information

Fredrik Petterson
Östhammar

Fredrik Petterson

Arbetsledare Bygg

Vad vi hjälpt till med

Utvalda projekt

PCB-Sanering av HUGE Bostäder

PCB-Sanering av HUGE Bostäder

PCB-sanering av hyreshus.

Linanäs Avloppsreningsverk

Linanäs Avloppsreningsverk

Renovering av Linanäs Avloppsreningsverk