Transport & container

När du ska bygga eller rensa förråden levererar Skadeservice container att kasta skräp i. När du är klar hämtar vi containern och tömmer samt sorterar åt dig. Enkelt!
Vi är ett fullservice företag när det kommer till allt inom transport, leverans och containerhyra. Hos oss kan du hyra förrådscontainer, få hjälp med vattenleverans och poolfyllning, få hjälp med materialleverans och flytt.
Våra kranbilar har både krok och gripskopa för att klara alla typer av jobb. Kort sagt, vi tillhandahåller alla olika typer av transport- och containerservice.

Vi utför följande typer av transporter:

  • Maskintransporter
  • Containertransporter, 3-40 m3
  • Vattentankar
  • Kranflak
  • Storsäckssystem för sopsortering
  • Kranlyft med gripskopa

Storsäck

Ska du renovera eller bara rensa riktigt ordentligt? En storsäck är en smart lösning när du varken har plats eller behov av en hel container. Den kan användas om och om igen samt tar knappt någon plats. Storsäck är alltså ett riktigt bra alternativ då du känner att du inte behöver hyra hel container för ditt skräp.

Skadeservice erbjuder Storsäck i flera olika storlekar, du väljer själv den som passar dina ändamål bäst. Om du vill kunna sortera ditt skräp kan du enkelt välja att ha flera säckar från början eller komplettera allt eftersom.
Vill du få hjälp med att transportera bort din storsäck? Inga problem vi kan hjälpa dig med det också!

Vattenleverans

Vatten är något som de flesta av oss tar för givet. Men vad händer om ditt vatten tar slut? Vi kan ordna med din leverans av vatten, oavsett om du ska dricka det eller bada i det.

Skadeservice hjälper dig med vattenleveransen. Vi kan leverera upp till 12 kbm per leverans. Oavsett om du behöver vatten för att fylla på en brunn, en pool, ett spabad eller för bevattning av din nya gräsmatta kan vi hjälpa dig.

Materialflytt

Behöver du hjälp med att transportera stora volymer av grus, sand eller singel? Ibland behöver man stora mängder av exempelvis grus, att köra vända efter vända med släpvagn är inte bara tröttsamt, det är även dåligt för miljön och kanske framförallt, onödigt!

Vi löser dina transporter av stora volymer grus, sand och singel. Med våra rymliga lastbilar blir transporten enkel och effektiv. Våra sugbilar gör materialflytt enkelt. Behöver du sen hjälp med att blåsa in singel eller makadam i ett trångt utrymme kan vi hjälpa dig med det också.

Kontakta oss för mer information

Hela sverige

Leif Andersson

Segmentschef Transport, Tryck & spol
Johnny Jansson

Johnny Jansson

Arbetsledare Transport

Vad vi hjälpt till med

Utvalda projekt

PCB-Sanering av HUGE Bostäder

PCB-Sanering av HUGE Bostäder

PCB-sanering av hyreshus.

Linanäs Avloppsreningsverk

Linanäs Avloppsreningsverk

Renovering av Linanäs Avloppsreningsverk