Byggservice

Vi återställer, bygger nytt och renoverar

Oavsett om ni ska renovera för att ni vill eller för att ni måste, kan vi hjälpa er. Skadeservice har en heltäckande byggservice som kompletterar våra tjänster inom exempelvis brandskadesaneringasbestsanering och vattenskadesanering. När olyckan varit framme och rivnings och saneringsarbetet är klart tar våra kompetenta och duktiga hantverkare över och återställer de skadade delarna till sitt ursprungliga skick, eller bättre. Vill ni passa på att genomföra några uppdateringar i ert boende i samband med renoveringen brukar även detta gå att lösa.

Vi har avtal med ett flertal försäkringsbolag och har förutom omfattande kunskaper, även lång erfarenhet av renovering efter skada. Vi hjälper privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar och försäkringsbolag med renovering och uppbyggnad.

Idag utför vi mer än återställning och kan hjälpa dig som vill bygga ut, bygga nytt eller renovera. Vi kan hjälpa dig som vill göra mer omfattande badrumsrenoveringar och köksrenoveringar och dig som vill bygga ny altan, bygga garage eller kanske renovera taket!

Skadeservice har eget måleri. Våra målare har lång och bred yrkeserfarenhet och håller alltid högst kvalité på sina uppdrag, stora som små. Vi erbjuder alla typer av måleritjänster, både in- och utvändigt, kontakta oss för kostnadsfri offert!

I vår personalstyrka hittar du snickare, målare och rörmokare som effektiviserar bygget. För oss finns inga för små, för stora eller för komplicerade jobb. Vi hjälper dig med garagebygget, golvläggningen, mattläggningen, målningen både inne och ute, med ombyggnationen och med att bygga ut!

Fler tjänster inom Byggservice

Kontakta oss för mer information

Fredrik Petterson
Östhammar

Fredrik Petterson

Arbetsledare Bygg

Vad vi hjälpt till med

Utvalda projekt

PCB-Sanering av HUGE Bostäder

PCB-Sanering av HUGE Bostäder

PCB-sanering av hyreshus.

Linanäs Avloppsreningsverk

Linanäs Avloppsreningsverk

Renovering av Linanäs Avloppsreningsverk